Marc Mommaerts

Fondsmanager
Marc is sinds de start bij AAAF betrokken als fondsmanager. Hij is al 20 jaar actief in early-stage financiering in Vlaanderen. De laatste 15 jaar o.a. als CEO van SHF (het investeringsvehikel van Leo Billion). Hij leidde tot de verkoop in 2017 ook Arenco, een klein pharmabedrijf met een focus op Afrika. Hij kent dus zowel de business-angel wereld als die van kleine VCís en startende ondernemingen.

Marc is Industrieel Ingenieur (MSc, Groept T Leuven) en Master in Financial Management. Hij heeft daarnaast een uitgebreide ervaring opgebouwd in startende en groeiende technologiebedrijven in een breed aantal domeinen.

Jan Vorstermans

Fondsmanager
Jan is al meer dan 10 jaar actief betrokken bij de Belgische startup-gemeenschap. In 2012 richtte hij Qunova op, een advies- en investeringsboetiek voor startende technologie bedrijven. Tot 2013 was Jan COO bij Telenet, daarvoor heeft hij verschillende posities gehad in algemeen management, technische, operationele en commerciŽle functies bij BT, Nynex (nu deel van Verizon), Telindus (nu deel van Belgacom) en ATEA (later Siemens, nu Nokia).

Jan is burgerlijk ingenieur telecommunicatie (Universiteit Gent), met bijkomende opleidingen en ervaring in psychologie, finance en rechten.